Screenmarkis Djurö

Tellus Screen

Ibland har du behov av att skydda dig både mot insyn och mot värme och ljus. Då är Tellus ett bra alternativ, det stänger ute nyfikna blickar och solens starka strålar samtisigt som du fortfarande kan se ut. En annan fördel är att Tellus är betydligt mindre vindkänslig än markiser, vilket gör den lämplig på höga höjder och vindutsatta ställen.

Tellus är framförallt tänkt att användas på kontorslokaler. Anläggningen manövreras inifrån med hjälp av band, snäckväxel eller med motor. Som extra tillbehör till motoralternativet kan du få fjärrmanövrering och sol- och vindautomatik.

Med Tellus får du ett effektivt skydd mot värme och ljus. Dessutom får du ett solskydd som ger en enhetlig fasad med seriekopplade Tellus. Stativens färg anpassas naturligtvis så att de passar ihop med fastigheten.

Manövrering:

Band, vev eller motor.

Miljöinformation:

Markisen är återvinningsbar med undantag för markisduken samt några mindre detaljer som t. ex. rostfria skruvar och axlar. Markisduken avger vid förbränning hälsovådlig rök.

 

Relaterade dokument:

Screenmarkis Djurö

Atena Markisolett

Om du har höga eller stora fönsterpartier eller fönster som är utsatta för kraftig vindpåkänning är Markisolett lösningen på ditt problem. Markisolett sänks vertikalt förbi den övre delen av fönstret occh viker sedan ut i lämplig höjd över nedre delen av fönstret. På så sätt blir avskärmningen maximal utan att du behöver känna dig instängd. Som blickfång berikar de husväggarna på främst hotell, kontor och affärsbyggnader, men även på större villor och flerfamiljshus.

Du kan precis som till alla andra markiser välja fritt bland vår stora kollektion av markisväv. Du kan dessutom beställa stativet till Markisolett i färger som harmoniserar med din fasad.

Som extrautrustning kan du även beställa Markisolett med transparant screenduk som hindrar solstrålar och insyn utan att i någon högre grad påverka utsikten.

Manövrering:

Band, vev eller motor.

Miljöinformation: Markisen är återvinningsbar med undantag för markisduken samt några mindre detaljer som t. ex. rostfria skruvar och axlar. Markisduken avger vid förbränning hälsovådlig rök.

 

Relaterade dokument:

Screenmarkis Djurö

Princess Screen

Liten och smidig konstruktion gör att markisen passar på såväl privatbostäder som skolor och kontor. Använd gärna en screenduk som är genomsiktlig vid höga markiser för att inte tappa utsikt.

Manövrering:

Band, vev, lina eller motor, styrd med strömbrytare, fjärrkontroll, automatik eller med en kombination av dessa.

Miljöinformation:

Markisen är återvinningsbar med undantag för några mindre detaljer som t.ex. rostfria skruvar och axlar. För eventuell elektrisk utrustning och annan mer detaljerad information kontakta närmaste AMA återförsäljare.

 

Screenmarkis Djurö

Screenmarkis Djurö

Lövhamrakompaniet är ett företag som bland annat arbetar med markiser av olika slag, bland annat screenmarkis. Ovan hittar ni de olika varianterna av markisolett och screenmarkis som vi erbjuder hjälp med. Vad som är speciellt med respektive markis och vad de har för egenskaper. Med vårt arbete utgår vi från Ingarö och vi arbetar i stora delar av Stockholms skärgård, bland annat Djurö. Välkomna att kontakta oss ifall ni skulle vilja ha vår hjälp med just screenmarkis, vi anpassar arbetet för att ni ska få hjälpen just ni behöver.

AB Lövhamrakompaniet   |   Slingerstigen 96   |   134 67 Ingarö   |   0706-746840   |   info@varmdomarkiser.se

AB Lövhamrakompaniet
Slingerstigen 96
134 67 Ingarö
0706-746840
info@varmdomarkiser.se